Mærker som vi forhandler hos JEFA Gardiner

Andreas Hansen
Andreas Hansen blev grundlagt af Andreas Emil Hansen i 1949, og de har derfor over 65 års erfaring med at producere gardiner. Virksomheden er siden vokset, og ligger i dag i Viborg, mens produktionen foregår i Kaunas i Litauen, hvor der også bliver fremstillet gardiner efter kundens egne ønsker og mål.

Udover gardiner så producerer Andreas Hansen også tekstilduge.

Hos Andreas Hansen er der respekt for tradition og historie, og derudover bliver bæredygtighed, kvalitet og design også højt prioriteret.

Faber
Faber er en dansk producent, der har over 100 års erfaring med gardiner. Det er dansk, skræddersyet kvalitet. Inden for gardiner er Faber i dag den førende producent, og deres produkter forhandles over hele landet – og selvfølgelig også hos JEFA gardiner.

Med et Faber gardin er du sikker på et gardin i høj kvalitet, som dækker dine behov. Uanset om det gælder mørklægningsgardin, persienner, lamelgardiner eller noget helt fjerde.

Pagunette
Pagunette er Skandinaviens største udbyder af tekstilvarer. De dækker en lang række forskellige stilarter, så uanset om du er til det helt moderne eller det gammeldags og romantiske, så kan Pagunette levere det.

Pagunette sætter både kvalitet, troværdighed, funktionalitet og tryghed højt. Du får altså produkter, der lever op til høje krav, fra en virksomhed, der ønsker at have fuld kundetilfredshed.

Luxaflex
Luxaflex blev startet af Joe Hunter og Henry Sonnenberg, og de har over 60 års erfaring med at fremstille gardinløsninger. Deres speciale er aluminiumspersienner, der blev introduceret til det europæiske marked i 1951, og de har lige siden lanceret nye, banebrydende og prisvindende produkter.

Luxaflex producerer gardiner, der er skræddersyet til hvert enkelt vindue, så du er sikker på, at de dækker det behov du har. Derudover er der stor fokus på brugervenlighed, sikkerhed og æstetik. Luxaflex tilbyder flere motoriserede løsninger – heriblandt flere prisvindende systemer.

Copenhagen Blinds
Copenhagen Blinds er udviklet af Art Andersen, som har beskæftiget sig med solafskærmning og persienner i mere end 35 år. Copenhagen Blinds skiller sig ud ved at, de har en optrækssnor integreret i stigesnorene, som giver nogle fordele, når man skal trække lameller til og fra. Det gør blandt andet, at de kan stå lodret, hvilket mørklægger rummet, og der er intet hul i midten, så der kommer sollys ind. Dette system er unikt, og Copenhagen har patent på det.

Derudover så har Art Andersen også gjort Copenhagen Blinds motoriserede og koble dem på en app, så du altid kan rette på lyset og persiennerne.

Acrimo
Danske Acrimo har mere end 60 års erfaring i at producere udvendig solafskærmning i høj kvalitet og de bedste materialer. Acrimo er perfekt, hvis man mangler solafskærmning på altanen eller terrassen, da det er i en høj, og robust kvalitet.

Det kan være facadepersienner, markiser udvendigt rullegardin, mørklægning eller noget helt andet. Acrimo skræddersyer løsninger, så de passer præcis til kundens behov og ønsker.

Ballauff
Ballauff er en familievirksomhed, som siden 1872 har ligget i Paris. Ballauff producerer pindevævsproduktet, som bruges til rullegardiner, foldegardiner, panelgardiner og solafskærmning.

Alt produceres fra bunden – lige fra opskæring af træ til indfarvningen. Dette giver et produkt af en høj kvalitet. Ballauff pindevævsgardiner blev oprindeligt brugt udendørs, og dette er også forklaringen på den høje kvalitet. Derfor er Ballauff pindevævsgardiner også ideelle til brug i orangerier, drivhuse osv.

Lissau
Siden 1922 har Lissau udviklet produkter, der passer præcis til dine mål og ønsker. Lissau producerer alt selv – lige fra rullegardinstokke til træpersienner, og det er især rullegardinet, der er Lissaus varemærke. Hos Lissau er du kort sagt sikker på, at du finder det gardin, der passer lige netop til dig og dine behov. Hos Lissau har design og kvalitet altid gået hånd i hånd.

Hvem er JEFA Gardiner

Vi elsker alt indenfor gardiner, markiser og persienner. Hos JEFA Gardiner har vi et stort udvalg af nye gardiner, der passer til din bolig.

PRODUKTER VED JEFA GARDINER

  • Plisségardiner
  • Rullegardiner
  • Lameller
  • Panelgardiner

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  • Andreas Hansen
  • Faber
  • Pagunette
  • Luxaflex mfl.

© JEFA Gardiner. Alle rettigheder forbeholdt.

Kontakt os for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på +45 23 92 78 14